Breakfast Lover Lili

Breakfast Lover Lili

Terítéken az Amber's

2016. június 06. - BreakfastLoverLili

A történet ott kezdődik, hogy a barátnőimmel elhatároztuk, végigjárjuk Budapest reggelizőit és brunchait. Mi a magyarázat erre? Evés mellett lehet a legjobbakat dumálni. Mivel azon kaptam magunkat, hogy tényleges rendszert csinálunk a dologból, úgy gondoltam megérett egy új rovat létrehozása. Terítéken a reggelizők, jelen esetben az Amber's.

img_3741.jpg

Ez is egy ilyen vasárnap volt. Fogtuk magunkat és elhatároztuk, hogy elmegyünk reggelizni, beindítjuk a szokást. Az egyetlen bökkenő az volt, hogy már dél is elmúlt és gondoltuk hülyének fognak nézni minket, hogy mit akarunk mi ilyenkor reggelizni. Na, de amikor 3 csajszi elhatároz valamit, akkor semmi se állhat az útba. Szerencsénkre létezik egy oldal, ami pontosan ilyen problémákra van kitalálva. A Breakslow keresőjébe gyorsan beírtuk, hogy egész napos reggelit szeretnénk a belvárosban és már fel is jöttek a találtok. Mi az Amber’s French Bakery & Cafe-t választottuk ki, de úgy voltunk vele, hogy úgyse úszhatja meg a többi hely se, most ehhez volt kedvünk.

A kiszolgálásról elég sok negatív kritikát hallottam már, tény hogy nem voltak annyira a helyzet magaslatán, de amúgy kifejezett problémánk nekünk nem volt velük. A hely hangulatos és bájos. A francia romantikától átszellemült kávézóban szépen sorakoznak a baguettek, croissantok, eclairek, tartok stb. A pult mesésen fest és nagyon csábító minden. Egy percre tényleg olyan, mintha Párizsban lenne az ember. Gyorsan ki is kértünk egy csomó mindent.

img_3736.jpg

Hála Istennek gyönyörű időnk volt, a hely elhelyezkedése meg tökéletes, a Fővám téren van. A teraszon volt is egy üres asztal, így nem kis panorámában volt részünk.

img_3747.jpg

Mivel a csajokkal csupán havonta tudunk találkozni, nem is kell mondanom, hogy milyen jól éreztük magunkat, gondolom ehettünk volna bármit, akkor is így lett volna, na de szerencsére azért megmaradt a kritikus énünk. Úgy gondolom, hogy mindenképp a croissant vonal az erősségük. Ténylegesen mesés, kellőképpen vajas, pont olyan, amilyennek lennie kell.

img_3760.jpg

Az eclair, ami szerintem leginkább a helyet jelképezi, kissé száraz és unalmas volt. A kávéval, sajttortával, limonádéval és gyümis joghurttal semmi probléma nem volt, de emelkedtek úgy ki, mint a croissant. 

img_3761.jpg

Összességében elmondhatom, hogy a mérleg inkább a külcsin felé billen el, mint az ízre. Kinek mi a fontos, döntse el maga, az biztos, hogy remek insta képeket lehet lőni, a helynek minden adottsága megvan hozzá.

img_3752.jpg

Ha ti is szeretnétek egy finomat reggelizni, de nem tudjátok hova menjetek, akkor látogassatok el a Breakslow.hu oldalra.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása