Breakfast Lover Lili

Breakfast Lover Lili

Terítéken a Benediction

2017. június 02. - BreakfastLoverLili

Ez a történet ott kezdődik, hogy anyák napján nem volt itthon az anyum, így csak rá pár hétre tudtuk bepótolni az ünneplést. Végre, nagy nehezen találtunk egy vasárnapot, amikor mindketten ráértünk, és el tudtam vinni egy anya-lánya Brunch-ra, a választásom pedig a Kempinski Hotelben található Benediction brunch-ra esett, ahol minden hétvégén lenyűgöző brunch-ra van lehetőség. Az ott szerzett élményemről fogok most beszámolni nektek.img_6951.JPG

Megérkeztünk a gyönyörű Kempinskibe, amin belül található a The Living Room, ami helyet ad a Benediction Brunch-nak. Kinézetre nagyon hangulatos, és elegáns. Egy sikkes nappali vagy kávézó hatását kelti  a kanapékkal, párnákkal, alacsonyabb asztalokkal, és kellemes lounge zenével. Kávéval és frissen facsart naracslével kezdtük meg a brunch-ot, ami jó hangulatot adott, az anya-lánya meetup kezdetének.img_6952.JPG

Ezután jött a Brunch főszereplője az Eggs Benedict. Az étlapon összesen 7 féle benedict tojás szerepel. Bevallom ennyi választékot benedict tojás téren még sehol máshol nem láttam Budapesten. A spárga ropogott, a hollandi mártás fenséges volt, a tojás sárgája pedig úgy folyt, ahogy kell neki. Kétféle benedict tojást is megkóstoltam, így ezek alapján azt mondom nem nyúlhat mellé, aki azt rendel.

img_6948.JPG

Valami édeset is kellett ennünk, anélkül nincs Brunch számomra. Egy boygós gyümölcsös és tejes fagyis gofri mellett döntöttem. A gyümölcsök frissek és zamatosak voltak, a gofri meleg és ízletes, a food styling pedig pompázatos.
Anyu libamáj terrinje is fenséges, és izgalmas volt. Talán csak egy negatívumot tudok rá mondani, hogy kevés volt, na de nem brutál zabálásokra jön ide az ember :D

img_6949.JPG

Összességében úgy jellemezném ezt a helyet, hogy megfizethető luxus. Minden jól néz ki, minden finom, jó a hangulat és még sincsenek az egekben az árak. Ha valami különleges alkalom miatt el szeretne menni az ember Brunch-olni, vagy meg szeretne valaki lepni a kedvesét, akkor a Benediction-t mindenképp ajánlom.

Külön felhívnám mindenki figyelmét a marha flap steakre, ami szerintem az ottlétünk fénypontja volt, úgy is mondhatnám zseniális. Ha legközelebb visszamegyek, tuti ezt rendelem ismét.

 IDE kattintva találhatjátok az étlapot és az elérhetőségüket.

img_6944_1.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása